Začini za meso: koje odabrati i za koji način spremanja Kvalitetno meso treba malo dotjerati da bi bilo savršeno. Treba…
CategoriesKulinarske zanimljivosti Kako odabrati najbolje krušne mrvice
Koliko vrsta krušnih mrvica postoji? Svakako one klasične svijetlo smeđe. Možda i bijele mrvice. Što je sa krupnijim mrvicama koje…
CategoriesRecepti Tartar umaci za meso
Uvod Tartar umak za meso može se pripremiti u nekoliko varijanti, sa dodacima poput nasjeckanih zelenih maslina, peršina, estragona i…
CategoriesKulinarske zanimljivosti Što upariti s mesom s roštilja?
Meso s roštilja smatra se jednim od najukusnijih i najsočnijih glavnih jela koja se mogu naći na stolu. Upravo zbog…
CategoriesRecepti Umak od brusnica za meso
Sastojci: Borovnice (300 g) Voda (150 ml) Smeđi šećer (2 žlice) Posolite po ukusu. Crno vino (150 ml) Mladi luk…
CategoriesRecepti Domaći BBQ umak
Sastojci: Pasta od rajčice (300 ml) Ekstra djevičansko maslinovo ulje (30 ml) Smeđi šećer (3 žličice) Češnjak (1 češanj) Maslac…
CategoriesKulinarske zanimljivosti Pohanje kukuruzom: tehnike i sorte
Pohanje kukuruzom: tehnike i sorte U mesnici, kao i u restoranima, uvijek je poželjno kupcima predstaviti nove proizvode, drugačijeg izgleda…
CategoriesKulinarske zanimljivosti Češnjak u granulama kao začin: svojstva i upotreba
Češnjak u granulama kao začin: svojstva i upotreba Oporog i ljutkastog okusa, češnjak je jedan od najčešće korištenih začina na…